​Grundspillet slutter med et brag

- 03/04/19

På lørdag kl. 15.30 danner Jutlander Bank Arena rammen om vores sidste grundspilskamp i denne sæson – og det er noget af en kamp, vi kan se frem til.

Modstanderen er KIF Kolding, og for begge hold er det en uhyre afgørende kamp. Vi kan med en sejr sikre os førstepladsen i grundspillet, mens gæsterne skal bruge et point for med sikkerhed at undgå den direkte nedrykning.

- Det hele spidser til nu, og for vores vedkommende starter slutspillet allerede på lørdag. Det bliver et tændt Aalborg-mandskab, I vil få at se på banen, og spillerne er klar til at jagte førstepladsen fra første fløjt, siger direktør Jan Larsen.

Med en førsteplads i grundspillet følger også flere fordele. Det vil bl.a. give hjemmebanefordel i en evt. finale/bronzekamp, mens det med al sandsynlighed også betyder deltagelse i næste sæsons Champions League.

Og vigtigheden af lørdagens opgør har i den grad smittet af på efterspørgslen.

- Interessen for kampen er kæmpe stor. Vi er tæt på at ramme fuld hus, og allerede før kampen vil cirka 1.800 mennesker blive bespist til diverse arrangementer. Vi skal op til kampstart også have hyldet drengene for pokaltitlen, og jeg er sikker på, at Jutlander Bank Arena kommer til at danne en flot kulisse omkring lørdagens brag, slutter Jan Larsen.

Der er stadig ledige billetter til kampen – disse kan købes lige her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere