Grundspillets sidste udekamp står for døren

- 21/03/18

I morgen går turen til Aarhus, hvor sæsonens sidste udekamp i grundspillet af 888ligaen venter. Kampen starter kl. 18.30 og kan følges direkte på TV2 Sport.

Ovenpå weekendens sidste sekunds nederlag til TTH Holstebro hænger håbet om fjerdepladsen, og dermed point med i slutspillet, i en tynd tråd. Chancen for dette er dog fortsat til stede efter aftenens (onsdag aften 21.03) kamp, hvor TTH Holstebro tabte hjemme mod Bjerringbro-Silkeborg.

Vores fokus er da også rettet mod os selv. Vi er opsatte på at slutte grundspillet godt af og er klar på at jagte maksimum point i vores to sidste kampe startende i morgen mod Århus Håndbold.

De ligger en placering efter os i tabellen på en sjetteplads med fem point færre. Århus kan derfor ikke avancere yderligere, mens de fortsat rent matematisk kan glippe slutspillet. Der er derfor ingen tvivl om, at morgendagens modstander vil være opsat på at hente point, så en slutspilsplads er endeligt sikret for aarhusianerne.

Historisk set har vi et godt tag på Århus Håndbold, hvor vi er ubesejret i de seneste seks indbyrdes opgør, hvoraf vi har trukket os sejrrigt ud af fem. Denne gode stime vil vi gå efter at udbygge i morgen, så vi kan få opbygget momentum forud for grundspillets sidste kamp og det kommende slutspil.

Mere end 70 Aalborg-tilhængere tager turen sydover til kampen, og de er mere end klar til at støtte holdet på lægterne i Ceres Arena. Er du ikke på plads i Aarhus, kan du også støtte drengene hjemme fra sofaen, hvor du kan følge kampen direkte på TV2 Sport.

Kampen starter kl. 18.30 og dømmes af Henrik Johnsen og Claus Adelgaard.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere