​Gyserafslutning på slutspillet

- 15/05/19

Det blev en neglebider i aftenens kamp i Jutlander Bank Isarena mod TTH Holstebro. Da slutsignalet lød var det desværre gæsterne, der kunne glæde sig over en sejr på 27-28.

I den modsatte pulje var der også spænding til sidste sekund i kampen mellem GOG og Bjerringbro-Silkeborg – en kamp, der havde stor betydning for modstanderen i vores semifinale.

Det blev en kamp, hvor Bjerringbro-Silkeborg trak sejren i land til slut, og det betyder, at vi i semifinalen næste onsdag 22. maj møder netop BSV hjemme i Jutlander Bank Arena.

Tilbage til dagens kamp, hvor det på forhånd var afgjort, at vi ville vinde slutspilspuljen, mens TTH mandskabet skulle bruge hjælp for at kunne spille sig videre.

Det var dog ikke til at se på indstillingen fra kampens start, hvor der blev gået til den i begge ender med god vilje fra alle mand.

I første halvleg var det gæsterne, som det meste af tiden var et lille skridt foran, og de kunne også gå til pause foran 12-15.

Efter pausen fortsatte TTH med at være i teten i anden halvlegs indledning. Vi fortsatte dog med at hænge i og kæmpede for at holde trit med vestjyderne.

Med ti minutter igen fik vi således lukket hullet helt og efter at have været bagud med fire mål af flere omgange, havde vi spillet os op på 22-22.

I slutfasen havde vi føringen et par gange, men da det hele skulle afgøres var vi ikke skarpe nok, og marginalerne faldt ud til fordel for TTH-mandskabet, der med en scoring på straffekast tre sekunder før tid sikrede sig sejren.

I løbet af kampen fik vi fordelt ressourcerne godt, og der blev således masser af spilletid til alle kampklare spillere, og vi ser nu frem mod semifinalebraget.

Her møder vi som tidligere nævnt Bjerringbro-Silkeborg, og det er faktisk tredje år i streg, at vi tørner sammen i en DM-semifinale – med en sejr til hver. Vi skal godt fra land på hjemmebane onsdag 22. maj – du kan købe din billet til semifinalen lige her.

Skjern vandt over SønderjyskE i puljens anden kamp, og det betyder, at den anden semifinale står mellem netop Skjern Håndbold og GOG Håndbold.
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Janus Smarason 6, Henrik Møllgaard 6, Ómar Ingi Magnússon 4, René Antonsen 3, Frederik Bech 2, Jesper Meinby 2, Aleksander Selmar 1, Oliver Norlyk 1, Tobias Ellebæk 1, Mark Strandgaard 1.

Målscorere for TTH Holstebro:
Magnus Bramming 9, Jonas Porup 4, Kay Smits 4, Jac Karlsson 3, Viktor Östlund 2, Thomas Damgaard 1, Lars Mousing 1, Niels Lindholt 1, Malte Justesen 1, Mikkel Mortensen 1, Emil Bligaard 1. 

Redninger:
Mikael Aggefors: 3/13 (23%)
Kristian Sæverås: 7/25(28%)

Simon Gade: 4/13(31%)
Sebastian Frandsen: 12/30 (40%)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
TTH Holstebro: 6 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Isarena var 3.359.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere