Håndboldfest igen i Gigantium onsdag med op mod 3.000 tilskuere

- 18/11/13
Så er der lagt op til gensyn med Mads Mensah Larsens og co. i Gigantium efter en lang række kampe på udebane. Onsdag kl. 19.30 får vi besøg af Ribe-Esbjerg HH, hvor vi skal forsøge at sikre os endnu to point for at bevare kontakten mod KIF Kolding København og Skjern Håndbold i toppen af rækken.

- Det bliver dejligt at spille på hjemmebane igen, og vi kan allerede nu se, at der kommer op mod 3.000 tilskuere til kampen mod Ribe-Esbjerg. Vi glæder os over den store interesse, og vi forventer op mod 20.000 tilskuere til de fem topkampe, der følger på kun 17 dage i Gigantium, siger direktør Jan Larsen.

Ribe-Esbjerg HH er p.t. noteret for fem point, men med Nick Rasmussen i trænersædet er det altid et hold, der kæmper i 60 minutter og leverer tempofyldt håndbold.

Husk, at du også har mulighed for at spise, hygge og vinde præmier i Carlsberg Cafeen før kampen, hvor du kan bestille en håndbold-menu for kun 89 kr. på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events. Her kan du bl.a. også høre interview med assistenttræner Morten Bjerre og netop gæsternes cheftræner Nick Rasmussen før kampen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere