Håvard Tvedten forlænger med Aalborg Håndbold

- 25/01/13
Venstre fløjen Håvard Tvedten og Aalborg Håndbold har forlænget samarbejdet med yderligere et år, så det nu gælder frem til sommeren 2014.

- Aalborg Håndbold er min klub i Danmark, og det har været et let valg for mig at forlænge samarbejdet med yderligere et år, siger Håvard Tvedten. Jeg er glad for at være i klubben, og jeg håber, at vi sammen når vores fælles ambition om at vinde flere titler. Det er altid dejligt at spille foran det trofaste hjemmepublikum i Gigantium. Desuden stortrives både jeg og familien med at bo i Aalborg.

- Håvard er en af ligaens bedste venstre fløje, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med ham. Han bidrager med sin store rutine og erfaring både på og uden for banen, og han kommer fortsat med stor motivation og vilje til at vinde kampe og titler, siger direktør Jan Larsen.

Håvard Tvedten spillede i AaB Håndbold 2002-2006 og var derefter fem sæsoner i spansk håndbold, først i Naturhouse Logrunes og dernæst i Cuatro Rayas BM Valladolid. Han har spillet 13 sæsoner på det norske landshold og er p.t. noteret for 198 A-landskampe.

Se interview med Håvard her.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere