Håvard Tvedten klar til gensyn et med spanske venner

- 28/09/13
Håvard Tvedtens fem sæsoner i spansk håndbold fornægter sig ikke. Han taler sproget flydende, og der er flere tidligere bekendtskaber, der genopfriskes for ham, når Natirhouse La Rioja fra den nordspanske by Logrono gæster Aalborg i Champions League i denne weekend - med kamp søndag kl. 17.00 i Gigantium. 

- Jeg kender træneren og flere af spillerne og glæder mig til at møde dem igen. Jeg havde nogle fantastiske år i Spanien, og Naturhouse La Rioja var netop klubben, jeg kom til, da jeg skiftede fra Aalborg. Da hed klubben bare noget andet, men det er en og samme klub, siger Håvard Tvedten, 35 år.

Gæstfriheden fra Håvard Tvedtens over for spanierne stopper dog, når der fløjtes op til kampen.

- De spiller typisk spansk med en hurtig playmaker, tunge spillere på back-pladserne og meget fokus på at spille stregen. Det er vi forberedte på, så jeg åber, at vi kan løse opgaven, selv om vi ved, at det bliver en vanskelig kamp. Vi skal helst slutte med at stå med de to point, når kampen for slut. Vi skal dække godt op og forhåbentligt få nogle nemme mål på kontra, og desuden skal vi vinde målmandsduellen. 

Efter lørdagens træning er det fortsat mest sandsynligt, at Johan Jakobsson ikke spiller efter den lysken-skade, han fik i kampen i Flensborg i søndags, og sikkert er det, at Tobias Aren, Marcus Mørk og Stig Bugge sidder uden for med skader. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere