Håvard Tvedten med fuld fokus på karrieren i Aalborg Håndbold

- 14/10/14
208 A-landskampe for Norge på 14 år. Det tal rokkes der ikke ved. Håvard Tvedtens landsholdskarriere er slut. Vores norske anfører og topscorer har taget sin beslutning, og nu gælder det indsatsen for Aalborg Håndbold.

I morgen onsdag kl. 19.30 spiller den 36-årige Tvedten sin kamp nummer 253 for Aalborg Håndbold mod Skanderborg Håndbold. Mange flere kampe venter forude, og foreløbig har Tvedten og Aalborg Håndbold papir på hinanden til sommeren 2016.

- Aalborg Håndbold er min klub. Min motivation er helt i top for at yde mit absolut bedste i samtlige kampe for min klub i både Champions League og Boxer Herreligaen, og det vil jeg nu koncentrere mig om. Fysisk er jeg også på toppen. Vi er kun lige begyndt på en spændende sæson med et spændende hold, og jeg ser store muligheder i holdet, siger Håvard Tvedten.

- Vi har Danmarks største og bedste hjemmepublikum i Gigantium, og jeg nyder det hver gang, jeg løber på banen til en kamp. De mange tilskuere og den gode stemning løfter alle kampe op på et højt niveau, siger Tvedten, der igen får opbakning fra flere end 3.000 tilskuere i kampen mod Skanderborg onsdag kl. 19.30.

Hvis du ikke allerede har sikret dig billet til kampen, kan du købe på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen. Du har også mulighed for at købe en Håndbold-Menu til kun 89 kr. i Carlsberg Caféen før kampen. Bestilling sker på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events

Kampen onsdag mod Skanderborg dømmes af Ole Blok og Hans Henrik Staal.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere