Håvard Tvedten tilbage igen i udekampen i Lemvig søndag

- 10/09/11
Venstre fløjen Håvard Tvedten har rejst sig fra sygesengen og er klar til kamp søndag på udebane mod Lemvig-Thyborøn, ligesom han deltog i sit holds afsluttende træning lørdag formiddag.

Dermed er Aalborg-truppen intakt inden sæsonens første udekamp i ligaen. Sejren fra premierekampen mod Nordsjælland skal følges op med endnu en sejr i Lemvig for dermed at skabe den bedste optakt til de to hjemmekampe i næste uge - onsdag mod Skjern Håndbold og fredag mod Århus Håndbold.

- Vi er forberedt på, at vi skal have arbejdshandskerne på i kampen i Lemvig, siger cheftræner Jakob Vestergaard. Lemvig kæmper altid i samtlige 60 minutter og mestrer flere forskellige forsvarsformationer.

Lemvig tabte premierekampen i onsdags på udebane i Holstebro med 29-24.  Holdet er uden skadede Torben Vinther og Klaus Thomsen, mens Jonas Porup og Stian Jørgensen er tvivlsomme op til kampen.

Derimod er højrebacken Rasmus Søby på vej tilbage efter en korsbåndsskade, og i målet har holdet to rutinerede herrer i Henrik Jepsen og hjemvendte Jonas Degnbol.

Kampen spilles i vestjyskBANK Arena i Lemvig søndag kl. 16.00.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere