Håvard Tvedten: Vi kan gentage triumfen fra Dunkerque

- 03/10/14
- Vi fik en drømmestart i Champions League med sejren i Dunkerque i søndags, og den bedrift kan vi helt sikkert gentage i Gigantium på søndag. Vi har det samme hold og med de samme arme og ben som i søndags. Det handler om at vi skal være lige så klar - mentalt og fysisk, som vi var i Dunkerque.  Alle ved, hvad det drejer sig om på søndag. Det er første hjemmekamp i Champions League i denne sæson, og så er vi klar til at give alt for at vinde.

Anfører Håvard Tvedten ser frem til kampen mod Kadetten Schaffhausen søndag kl. 16.50 i Gigantium. En stærk modstander, som er vant til at begå sig på den internationale scene, og som gav favoritterne fra Kielce stor modstand i den første kamp i sidste uge.

- Jeg har spillet mod Kadetten flere gange, men der er ikke ret mange spillere tilbage fra de kampe. Nu forbereder vi os grundigt på dem rent taktisk i disse dage, så jeg håber og tror, at vi sætter yderligere to point på Champions League-kontoen på søndag, selv om jeg forudser en hård kamp, der først afgøres i de sidste 10 minutter, siger Håvard Tvedten.

- Vi har haft nogle spillemæssige udfald i et par liga-kampe.  Ærgerligt, men det kommer på et hold med mange nye spillere. Der er mange kvaliteter på holdet, og ofte kan vi egentligt mere og spille bedre, end vi selv tror. Vi skal bare have det ført ud i praksis i alle kampe, siger Håvard Tvedten.

Kampen mod Kadetten Schaffhausen spilles søndag kl. 16.50 i Gigantium, og du kan fortsat sikre dig billet på www.aalborghaandbold.dk

Du kan bestille en Håndbold-Menu i Carlsberg Cafeen før kampen - på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events

 


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere