HC Midtjylland kommer på besøg

- 03/10/17

I morgen kl. 19.30 gæster HC Midtjylland Jutlander Bank Arena i den første af fem hjemmekampe på stribe i oktober.

Det bliver en vigtig kamp i morgen, og forud for kampen ligger vi side om side i tabellen med seks point til hver. Midtjyderne fik en fremragende start på 888ligaen med sejr i de første tre kampe, men de har sidenhen tabt til TTH Holstebro og Århus Håndbold. Det er dog stadig en godkendt start på sæsonen for morgendagens gæster, og de vil være opsat på at komme tilbage på sejrskurs.

Vi kan med en sejr i morgen bringe os op på tre ligasejre i træk og dermed koble os på helt fremme i topstriden, hvor tre hold i øjeblikket deler førstepladsen med otte point hver.

Midtjylland har op til sæsonen bl.a. sagt farvel til Tim Winkler, Kristian Gjessing og Kasper Gudnitz, og klubben har i stedet budt velkommen til bl.a. Anders ’Gubi’ Petersen, Besard Hakaj og Jonas Samuelsson. I trænerteamet har der ligeledes været rokeringer, og norske Jonas Wille er tiltrådt som ny mand i spidsen.

Angrebet føres an af de to norske landsholdsspillere Espen Lie Hansen og Eivind Tangen, der assisteres af to tidligere Aalborg-spillere på playmaker-positionen i form af Morten Slundt og Rasmus Carlsen. I forsvaret udgøres stammen af de to stregspillere, Besard Hakaj og Jacob Østergaard.

Vi har allerede mødt midtjyderne tidligere på sæsonen, da vi tilbage i oktober tørnede sammen i ottendedelsfinalen i Santander Cup, hvor vi trak os sejrrigt ud af opgøret i Herning. Vi går naturligvis efter at gøre det samme i morgendagens kamp i Jutlander Bank Arena foran vores trofaste hjemmepublikum. Du har fortsat mulighed for at købe billet til kampen lige her.

Kampen starter kl. 19.30 og dømmes af Malene Vestergaard Lythje og Dennis Engkebølle Stenrand.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere