Hjemmebanen ofte afgørende i kampene mod Århus Håndbold

- 23/11/15
Efter sejren på 30-20 over St. Gallen i EHF Cuppen i lørdags gælder det Århus Håndbold i Boxer Herreligaen onsdag kl. 18.30 i Jutlander Bank Arena. En topkamp i den meget tætte liga, hvor kun et enkelt point skiller de to hold, og derfor er det tvingende nødvendigt med en hjemmesejr. 

Cheftræner Jesper Jensen og Aalborg-mandskabet har statistikken med sig på onsdag. Ud af de seneste 10 indbyrdes opgør er de ni endt med hjemmesejr. Undtagelsen kom, da vi vandt i Århus i 2011.

- Vi ved, hvad Århus kommer med, nemlig højt tempo og stor bredde. Til gengæld er det altid vanskeligt at forudsige, hvilke spillere Erik Veje vælger at sende på banen fra starten. Han har mange kvalificerede spillere at vælge imellem, men vi skal primært koncentrere os om os selv og vores eget spil, siger cheftræner Jesper Jensen. 

Aalborg Håndbold og Århus Håndbold har det til fælles, at begge hold har tabt til Skive FH på hjemmebane inden for de seneste uger.

Du kan fortsat sikre dig billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen, ligesom du kan varme op til kampen med spisning i Carlsberg Cafeen. Bestilling sker på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere