Hjemmekamp mod HC Midtjylland på torsdag

- 20/02/17
Den gode start efter VM-pausen med sejre over Bjerringbro-Silkeborg og GOG skal følges op på torsdag kl. 20.30, når HC Midtjylland kommer på besøg i Jutlander Bank Arena.

Med syv kampe tilbage i grundspillet er hver eneste kamp vigtig i bestræbelserne på at bevare førstepladsen, som giver det bedste udgangspunkt før slutspillet og adgang til europæisk håndbold næste sæson.

HC Midtjylland med Morten Secher som cheftræner er en vanskelig hurdle på vejen, og anført af de to norske skarpskytter, Espen Lie Hansen og Eivind Tangen har de tidligere giver os problemer. Vi vandt dog 29-27 i det første opgør i Herning i oktober.

Tim Winckler er en sikker sidste skanse i målet, Kristian Gjessing og Jacob Østergaard en stærk midterakse i forsvaret, Morten Slundt og Rasmus Carlsen sætter spillet op i midten, og Jørgen Rasmussen og Dennis Kirkegaard er hurtige og scoringssikre fra fløjene. Kasper Gudnitz supplerer på højre back.

- Jeg ser HC Midtjylland som en sikker slutspilsdeltager og et hold, vi skal spille op til vores bedste for at besejre. Selvfølgelig skal vi holde et vågent øje med Espen Lie Hansen og Eivind Tangen, men de øvrige spillere på holdet er også dygtige. Vi har primært fokus på os selv og vores eget spil, siger cheftræner Aron Kristjansson.

Kampen dømmes af Daniel Krause-Kjær og Nicklas Pedersen.

Du har fortsat mulighed for at sikre dig billet på kampen, ligesom du også har mulighed for at bestille spisning i Carlsberg Cafeen før kampen på www.aalborghaandbold.dk

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere