​Hjemmepublikum skal bære os i semifinalen

- 11/05/19

Søndag eftermiddag kl. 16.00 møder vi SønderjyskE i Jutlander Bank Arena. Med minimum et point kan vi spille os i semifinalen, og med et talstærkt hjemmepublikum i ryggen ser vi frem til kampen.

Tredje gang skal være lykkens gang. Vi har haft to muligheder for at sikre os en plads i det forjættede semifinaleland, og søndag får vi således en ny chance – den første af slagsen på hjemmebane.

Vi er fast besluttede på at komme ud over stepperne fra første fløjt foran vores trofaste fans, så vi i fællesskab kan sikre os den semifinaleplads, vi alle er sultne efter.

På den anden side står dog et SønderjyskE mandskab med blod på tanden. De har været dømt ude af flere omgange – først i grundspillet, hvor de på sidste dagen fik kæmpet sig med videre, og sidenhen i slutspillet, hvor de med to sejre i de sidste tre kampe har spillet sig med i opløbet til en plads i semifinalen.

Sønderjyderne ligger således nummer tre i slutspilspuljen med 4 point, mens vi indtager en delt førsteplads med 6 point. Skulle vi slutte á point i slutspillet, vil vi ende højest grundet vores bedre placering i grundspillet.

Det betyder, at et point i søndagens kamp er nok til at sikre en placering over SønderjyskE. Et point, der også vil betyde, at vi kan booke en plads i semifinalen.
Det er dog ikke det ene point, vi har for øje ved startfløjtet. Vi skal angribe søndagens opgør og jagte sejren fra første sekund!

Vi har historien på vores side, når det kommer til indbyrdes opgør mod SønderjyskE. De sidste 7 indbyrdes opgør er alle endt med sejr, mens de sidste 6 kampe i Aalborg er endt med hjemmesejr.

Det betyder dog ikke det store, når bolden gives op kl. 16.00 søndag. Men vi går selvfølgelig benhårdt efter at hente den femte hjemmesejr på stribe, og vi er opsatte på at vise, hvorfor Jutlander Bank Arena var den bedste hjemmebane i grundspillet.

Rigtig mange har da også allerede sikret sig billet til slutspilsbraget, og opbakningen er stor i forsøget på at hjælpe os til en semifinaleplads. Du kan dog fortsat nå at være med – så skynd dig forbi shop.aalborghaandbold.dk og sikr dig din billet.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere