Høj moral bag flot sejr på 27-26 på udebane mod Århus Håndbold

- 17/12/15
Sådan drenge!!!

Da der var mest brug for det, stod holdet sammen og fightede flot i modgang i de sidste 20 minutter af kampen. Det gav sejren på 27-26 og to meget vigtige point på en meget vanskelig udebane i Aarhus. 

Fra 25-25 med knap syv minutter igen holdt vi hjemmeholdet fra scoring - bortset fra et "pyntemål", da kampen var afgjort. Forsvaret kæmpede, Palicka havde vigtige redninger og vi spillede klogt i angrebet, selv om det kneb med at komme til kvalificerede afsklutninger. 

René Antonsen bragte os foran 26-25 med tre et halvt minut igen, og efter flere Aarhus-angreb uden mål, fik vi bolden igen med godt et minut tilbage. Vi spillede klogt, indtil 10 sekunder igen, da Sander Sagosen sendte en aflevering fra venstre backen højt mod højre side, hvor Martin Larsen kom svævende og scorede i et flot vip. 27-25, og sejren var hjemme. 

Kampen var som nat og dag i begge halvlege for begge hold. I de første 30 minutter stod den på flot, endda meget flot angrebsspil i et højt tempo, og efter pausen var det de to forsvar, der havde teten. 

Vi havde i 1. halvleg en føring på fem mål ved 12-7, men begik så nogle tekniske fejl, som lukkede hjemmeholdet ind i kampen igen. Vi førte 16-14 ved pausen. 

Det var 60 minutter, der var en topkamp værdig i en flot kulisse med 4.288 tilskuere og en god stemning. 

Med sejren holder vi trit med førergruppen i den tætte liga, inden vi på mandag skal i kamp igen på udebane mod Ribe-Esbjerg. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere