Imponerende sejr på 11 mål på udebane over Skjern

- 17/12/11
Det var egentlig afgjort, at Ole Erevik ikke kunne spille i udekampen mod Skjern Håndbold, men han insisterede. Han ville spille. 

Og tusind tak for det, Ole. Den nordmand må være gjort af noget særligt. Med 28 redninger og en redningsprocent på 53 pillede han glansen af det formstærke Skjern-hold, og sammen med et super fightende forsvar gav det en overraskende stor sejr på 34-23. 11 mål på udebane over Skjern - det er ikke sket tidligere. 

Man kan så rive sig i det hår,man ikke mere har: Var det samme hold, der spillede hjemme i Gigantium i lørdags mod Lemvig. Det var det, og vi glæder os til at se dem igen i Gigantium Arena på onsdag mod Bjerringbro-Silkeborg. 

Og hvis ikke bussen er kørt mod Aalborg, så står supporterne fortsat og klapper spillerne ud af omklædningsrummet i Skjern. Super-opbakning på lægterne i Skjern, hvor det talstærke hjemmepublikum blev tavst. 

Alle leverede en flot indsats og kæmpede videre trods periodevis modgang med udvisninger og lignende, men fighten gav fortjent bonus, og det var den eftermiddag, vi satte to point ind på kontoen igen.

Ses på onsdag i Gigantium - onsdag kl. 18.30.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere