​Ingen tilskuere til kommende hjemmekampe

- 04/05/21

Natten til tirsdag indgik regeringen og aftalepartierne en rammeaftale om plan for genåbning. I aftalen fremgår det desværre, at vi ikke får lov til at lukke tilskuere ind i Jutlander Bank Arena til vores kommende hjemmekampe. 

- Det skuffer mig virkelig, at vi er blevet overset, og jeg er meget uforstående over for beslutningen. Jeg har stor respekt for den situation, vi står i som samfund, men håndbolden har tidligere vist, at vi kan afvikle kampe fuldt forsvarligt ud fra Superliga-modellen – ligesom ekspertgruppen også har godkendt denne model. Derfor er jeg også rigtig ked af, at vi ikke får mulighed for at byde vores trofaste fans og samarbejdspartnere indenfor i Jutlander Bank Arena igen allerede i weekenden – og det virker nærmest komisk og virkelig ulogisk, når vi i samme Arena eksempelvis må afholde en koncert samme dag for 2.000 personer, siger direktør Jan Larsen og fortsætter.

- De kommende par uger byder på tre fantastiske hjemmekampe, og vi har planen helt klar til at åbne dørene på forsvarlig vis. Vi har bl.a. en historisk kvartfinale i EHF Champions League, og det kunne have været en forrygende begivenhed i en turbulent CL-sæson med tilskuere til opgøret. I stedet kan vi nu blot håbe på, at der simpelthen må være tale om en fejl – vi holder i hvert fald indgangsdørene på klem og er klar til at åbne, så snart der kommer grønt lys, slutter Jan Larsen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere