Internationalt brag venter i weekenden

- 02/03/18

På søndag kl. 16.50 byder vi på internationalt ’lokalbrag’, når nordtyske SG Flensburg-Handewitt gæster Jutlander Bank Arena i VELUX EHF Champions League.

Der er håndbold på allerøverste hylde i vente, når det tyske storhold kommer til Aalborg. Gæsterne har hele seks danskere på holdkortet i form af Rasmus Lauge, Thomas Mogensen, Lasse Svan, Henrik Toft Hansen, Anders Zachariassen og Kevin Møller.

Søndag giver derfor også mulighed for at se flere danske landsholdsprofiler på allernærmeste hold. Foruden de danske topspillere tropper Flensburg-Handewitt også op med spillere som Holger Glandorf, Mattias Andersson, Kentin Mahe samt de svenske EM-sølvvindere Jim Gottfridsson, Simon Jeppsson og Hampus Wanne.

Vi får altså vores sag for, når der søndag fløjtes til start i Jutlander Bank Arena. I det omvendte opgør viste vi dog, at vi kan spille op med tyskerne. De første 45 minutter var vi det bedste hold, inden vi gik ned mod slutningen, og Flensburg-Handewitt kunne trække sejren i land.

Men vi er endnu en gang klar til at give den hele armen i forsøget på at tage sejren mod en af de rigtig store europæiske klubber. Det har vi også tidligere vist, vi er i stand til.

Chancen for videre avancement er desværre ikke længere til stede, men vi er stadig yderst opsatte på at slutte Champions League turneringen godt af for denne sæson. Vi vil i hvert fald give den alt, hvad vi har søndag, og der er garanti for topklasse håndbold i Aalborg i weekenden.

Der er kampstart på søndag, 4. marts, kl. 16.50, og vi har fortsat ledige billetter til det spændende opgør. Du kan sikre dig billet til det internationale ’lokalbrag’ lige her.  

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere