Jagten på point fortsætter søndag på Mors

- 09/11/16
Så er det hverdag igen efter landskamppausen. 888ligaen er i gang igen, og vores næste udfordring i jagten på at konsolidere førstepladsen er Mors-Thy Håndbold på udebane søndag kl. 19.00.

- Mors-Thy er altid en vanskelig modstander, og vi er forberedte på, at det bliver svært på søndag, siger cheftræner Aron Kristjansson. Vi har haft en række spillere afsted med landsholdene og har først kunnet træne sammen fra i går, tirsdag. Mors-Thy Håndbold er kommet flot fra start med syv point, og de er stærke specielt på hjemmebane. De syv point placerer Mors-Thy midt i rækken, mens vi fortsat indtager førstepladsen med 14 point.

10. september indledte vi sæsonen med 1/8-finalen i Santander Cup på udebane mod netop Mors-Thy Håndbold, og den kamp vandt vi 28-21. Efter den kamp fandt Jan Paulsens tropper storformen og fik en flot indledning på 888ligaen.

Keeper Kasper Larsen har været en af ligaens bedste og foran sig har han et fysisk stærkt forsvar bundet godt sammen af anfører Christoffer Chichosz. Angrebet styres primært af unge Nicolai Sommer sammen med Stefan Nielsen og de to hårdtskydende backs, svenske Marcus Dahlin o undgarske Janos Stranigg. På fløjene Henrik Tilsted og Lasse Justesen.

Kampen dømmes af Jakob F. Hansen og Kasper Kolstrup Møller, og du kan se kampen direkte på TV 2 Sport søndag kl. 19.00.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere