Jakob Vestergaard: Vi er på rette vej

- 09/08/11
Efter godt 14 dages trænings og fire træningskampe er vores nye cheftræner, Jakob Vestergaard, ikke i tvivl: Vi er på rette vej, og der er mange positive tendenser i spillet.

Jakob Vestergaard ser tegningen til et hold  med potentiale til en top fire placering i ligaen. Der er et fint fundament på holdet, og de nye spillere har gjort et yderst positivt indtryk i den første periode.

-Ole Erevik har stået meget solidt i målet, og han har lukket helt af i perioder. Johan Jakobsson var stærkt spillende på højre back i finalen i FTZ Cup. Han har et giftigt skud og går direkte på mål, og vi kommer også til at få stor gevinst af Håvard Tvedten på venstre fløj i både kontra-fasen og i det etablerede spil, siger Jakob Vestergaard, der generelt er tilfreds med det, han har set fra alle spillere i kampene.

Jakob Vestergaard har specielt noteret sig Jacob Bagersteds indsats i de første kampe: '

-Bagersted har ganske enkelt vist landsholdsklasse i de første kampe - i begge ender af banen. Han er brølstærk og er desuden med til at tiltrække sig stor opmærksomhed frem ad banen, når vi kører kontraer og anden bølge.

Jakob Vestergaard sender sit hold i kamp igen onsdag kl. 19.00 i Hammel, hvor modstanderen er Århus Håndold.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere