Jakob Vestergaard: Vi skal have mere tempo i spillet

- 15/09/11
Så er vi så småt klar til tredje kamp på seks dage. Efter kun en enkelt dags hvile gælder det Århus Håndbold fredag kl. 19.30 i Gigantium Arena.

Århus var også i kamp onsdag aften - på hjemmebane mod Team Tvis Holstebro, og også blev "ramt" af et nederlag i sidste sekund, så vestjydrne vandt 28-27.

Efter at have sovet på Skjern-kampen siger cheftræner Jakob Vestergaard:

- Overordnet var jeg ikke tilfreds med hverken angrebet eller forsvaret. I angrebet blev der spillet alt for ensidigt, og der var for lidt kollektivt spil. Vi skal have andre end Kjelling i gang. I forsvaret havde vi store problemer med Thomas Klitgaard på stregen.

Om Århus-mandskabet siger cheftræneren:

- I modsætning til sidste sæson virker den århusianske trup bedre og mere fysisk stærk i år. Det betyder også, at der bliver flere taktiske aspekter for træner Erik Veje, når han skal toppe holdet.

- Defensivt kommer vi til at spille over for et 6:0 forsvar og/eller et mere offensivt 3:2:1. Bag det har Århus to stærke keepere i Jan "Tromle" og unge Kasper Larsen. I angrebet har specielt Jacob Thoustrup været stærkt spillende - og da Toke Holst formentlig er ude med en brækket tå, så er Thoustrup den vigtige brik, der skal stækkes.

- Det bliver helt afgørende for os, at vi kan matche Århus på fysikken. Vi skal have tempo i kampen, da vi hellere vil løbe om kap med dem end lægge arm med dem.

Århus har i denne sæson også fået bagspilleren Henrik Hansen tilbage, og han er ved at være oppe på tidligere niveau, ligesom Århus er stærkt besat på streg-positionen med svenskeren Fredric Pettersen og Mads Lind.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere