Jesper Ahle: Spændende gensyn med BSV tirsdag i Gigantium

- 25/03/12
Den 31-årige stregspiller Jesper Ahle har to gange tidligere i denne sæson deltaget i en liga-kamp mellem Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg.

Nu sker det igen. På tirsdag er han klar for de rød-hvide Aalborg-drenge i første kamp i slutspillet, når de to hold mødes kl. 18.30. I de to tidligere opgør spillede han for Bjerringbro-Silkeborg, og her var han med til at vinde begge gange.

- Det bliver et spændende gensyn med BSV. Jeg har gode minder fra min tid i klubben - og en sølvmedalje - fra sidste sæson. Jeg vurderer, at vi har gode chancer for at besejre dem, men det kræver, at vi fighter hårdt i 60 minutter i forsvaret og får tempo i vort angrebsspil. Det skal bringe os frem til gode chancer mod Niklas Landin, for hvis man afslutter på ham i pressede situationer, så lukker han ned, siger Jesper Ahle, der med sine snart 400 liga-kampe for Team Tvis Holstebro, Fredericia, Lemvig, Bjerringbro-Silkeborg og nu Aalborg Håndbold hører til blandt de mest rutinerede.

Jesper Ahle håber igen på stor opbakning fra tilskuerne i en fyldt Gigantium på tirsdag.

- Med næsten 4.000 tilskuere, som der har været til de seneste kampe, så får man ekstra kræfter som spiller, og jeg glæder mig til at spille på tirsdag. Vi skal godt fra start i slutspillet, og vi er i en pulje, hvor alt kan ske.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere