Jesper Jensen: Det bliver svært, men ikke umuligt

- 04/10/14
- Vi skal beskytte de to bonuspoint, vi fik i Dunkerque i søndags. Det gør vi ved at besejre Kadetten Schaffhausen, men vi er forberedt på, at det bliver en vanskelig kamp. Mestrene fra Schweiz fulgte Kielce flot til dørs i den første kamp og hungrer efter at komme på tavlen med point, siger cheftræner Jesper Jensen før kampen søndag kl. 16.50 i Gigantium - sæsonens første hjemmekamp i VELUX EHF Champions League.

- Jeg håber på stor opbakning fra hjemmepublikummet. Det er med til at give spillerne ekstra tryghed med stor opbakning, og vi kan fortsat godt mærke, at vi er ramt på skadesfronten. Det kræver, at de spillere, der er spilleklar og skadesfri, rammer dagen. Vi skal have forsvarsspillet helt på toppen igen, og så håber vi på en ny flot kamp i målet af duoen Erevik/Westphal,  siger Jesper Jensen.

De to øvrige kampe i vores pulje i Champions League spilles i dag, lørdag. Kl. 14.00 tørner de to formodet stærkeste hold, Vive Tauro Kielce og Pick Szeged sammen i Polen, og kl. 18.00 mødes HC Motor Zaporozhye og Dunkerque i Ukraine.

Du har fortsat mulighed for at købe billet til kampen i Gigantium i morgen - på www.aalborghaandbold.dk

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere