Jesper Jensen: Stor udfordring allerede i første kamp

- 21/08/14
-Der er altid noget specielt over kampene mod Kolding. Man ved på forhånd, at man altid skal spille op sit bedste for at vinde over dem, og der er garanti for stor intensitet og spænding i kampene. De vil vinde, og det vil vi også, siger Jesper Jensen, der allerede i sin debutkamp som træner i Gigantium skal løse den store udfordring i Super Cup sammen med holdet.
 
-Vi glæder os til at spille om sæsonens første titel og mærke den store opbakning, der altid er i Gigantium. Det er vanskeligt at spå om de to holds styrke på nuværende tidspunkt. Begge hold har spillet fem-seks test-kampe med både op- og nedture i selve spillet, bl.a. på grund af skadede spillere i begge lejre. Vi går på banen i morgen for at fighte det bedste, vi har lært, så vi kan sikre os sæsonens første titel, men vi ved, at vi står over for en stor udfordring.
 
-Vi har fortsat meget at arbejde med for at få spillet til at fungere med de nye spillere, der skal lære hinanden bedre og bedre at kende ved hårdt arbejde i træningslokalet.  Jeg tror derfor ikke, at man skal forvente det store sprudlende spil af nogen af holdene, men alligevel håndbold på højt plan med godt forsvarsspil og gode målmænd, siger Jesper Jensen.
 
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere