Jesper Jensen: Vi giver alt, vi har, mod FC Barcelona

- 25/02/15
Cheftræner Jesper Jensen har store forventninger til kampene mod FC Barcelona i 1/8-finalen i Champions League. Vi er blandt de 16 bedste hold i verden og har undervejs i turneringen bevist, at vi magter at spille lige op mod de bedste.

- Vi skal give den alt, hvad vi har. Der er altid en chance for sejr, og den går vi efter. FC Barcelona har sat tre point til på udebane i Champions League i denne sæson. Derfor går vi efter at presse dem i Jutlander Bank Arena. Vi ved godt, at de er favoritter, men vi lægger os ikke bare ned. Vi kæmper til sidste sekund, siger Jesper Jensen.

- Hvis vi rammer dagen, og de ikke gør, kan alt ske, og den chance går vi efter, siger Jesper Jensen, der glæder sig sammen med spillerne til kampen mod Barcelona. Det er sådanne kampe, man drømmer om at spille, og ikke ret mange spillere får mulighed for det i deres karriere. Her bliver vi målt mod de allerbedste, og det er en kamp, vi ser frem til i de kommende uger, siger cheftræneren.

Billetsalget til kampen åbner på fredag 27. februar kl. 9.00 på www.aalborghaandbold.dk, og du kan allerede nu bestille spisning i Carlsberg Cafeen før kampen, hvor du får en to retters menu og en speciel Champions League-fantrøje for kun 119 kr - bestil på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere