Jesper Meinby skifter til Aalborg Håndbold på to-årig kontrakt

- 26/05/15
Aalborg Håndbold har sikret sig signaturen på en to-årig kontrakt med den 28-årige venstrehåndsspiller Jesper Meinby, der skifter fra Mors-Thy Håndbold.
 
-Jesper har allerede 10 års erfaring fra den danske liga, og han dækker både pladsen som højre back og højre fløj. Han er en spiller med både god teknik og skudstyrke, ligesom han også har store kvaliteter i kontra-spillet, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 
Jesper Meinby, der begyndte karrieren som ungdomsspiller i HF Mors, sluttede denne sæson som topscorer for Mors-Thy Håndbold med 103 mål i de 26 kampe i grundspillet. Han har spillet tre sæsoner i Mors-Thy Håndbold, og inden da spillede han seks sæsoner for Viborg HK.
 
-Jeg glæder mig til at trække i den røde Aalborg Håndbold-trøje. Skiftet til Aalborg Håndbold er et skridt op i min karriere, og jeg er klar til at tage udfordringerne op. Jeg har spillet mange kampe mod Aalborg Håndbold og glæder mig til at være en del af den fantastiske stemning, der altid er ved hjemmekampene i Aalborg, siger Jesper Meinby.
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere