Jesper Meinby vender tilbage til Aalborg Håndbold

- 08/06/17
Efter en enkelt sæson i klubben Massy Essone i Paris vender højre backen Jesper Meinby 1. juli tilbage til Aalborg Håndbold.  
 
Den 30-årige morsingbo kom til Aalborg Håndbold i sommeren 2015, men efter en enkelt sæson i Aalborg valgte han at tage imod et tilbud fra den franske klub sidste sommer. 
 
-Jeg har fulgt Jesper Meinby i mange år i den danske liga, og han har store kvaliteter både i angreb og forsvar, som vi kan bruge, siger cheftræner Aron Kristjansson. Jesper er fysisk stærk, dygtig på gennembrud, og desuden kan han supplere Wiesmach på højre fløj.
 
Meinbys nuværende klub, Massy Essone, har i denne sæson spillet i den næstbedste franske række, men sikrede sig i pinsen oprykning til den bedste franske liga. Ikke mindst takket været ni mål af Meinby i den afgørende oprykningskamp.
 
-Jeg glæder mig til at vende tilbage til Aalborg Håndbold efter et utroligt lærerigt år i fransk håndbold.  Det har været en stor oplevelse både som spiller og som menneske. Der venter os nogle store udfordringer i Aalborg Håndbold med at forsvare mesterskabet og møde verdens bedste hold i Champions League, siger Jesper Meinby. 
 
Inden skiftet til Frankrig spillede Jesper Meinby 10 sæsoner i den danske liga. Først i Viborg HK, dernæst i Mors-Thy Håndbold og en enkelt sæson i Aalborg Håndbold. 
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere