Johan Jakobsson tilbage på træningsbanen efter sygdom

- 07/02/13
Efter fire-fem dages sygdom var højre backen Johan Jakobsson i dag tilbage igen tilbage i træningslokalet sammen med holdkammeraterne. Fit for fight igen - ærgerlig over at misse kampen mod Kolding, men glad for holdkammeraternes flotte indsats og den flotte sejr på 23-22. 

I den tilsvarende uge i sidste uge missede Johan Jakobsson også kampen mod dengang mægtige AG København - også dengang med sejr til Aalborg-mandskabet. 

De to resultater faldt der et par drillende kommentarer til Johan Jakobsson om ved dagens træning, hvor cheftræner Nikolaj Jacobsen ser frem mod en uges træning inden et nyt opgør mod Skjern Håndbold.  Kampen er af Skjern Håndbold placeret i den runde hal i Messecenter Herning og spilles lørdag 16. februar kl. 14.15 - vises direkte på TV 2. 

- Efter en sejr over et stærkt Kolding-mandskab er der naturligvis en god stemning. Vi skal fortsat passe på ikke at overbelaste Kjelling og Tvedten efter deres lange skadespause, men i hjele næsten uge forventer jeg, at alle kan træne med for fuld kraft, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

- Vi ved, at der venter endnu en hård og tæt kamp mod Skjern, men denne gang er det vores tur til at vinde. Så vil det være alle gode gange trei denne sæson, så vi er optimister - ikke mindst efter sejren over KIF Kolding, siger Nikolaj Jacobsen. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere