Jutlander Bank Arena danner ramme om lokalopgør

- 06/03/18

Mors-Thy Håndbold kommer i morgen, onsdag, på besøg, og der fløjtes til start i lokalbraget kl. 19.30.

Det bliver to mandskaber, der er sultne efter to point, som tørner sammen. Vi skal have sejren for at holde trit med top4, mens gæsterne kæmper om vigtige point for at komme med i slutspillet.

Mors-Thy mandskabet føres an af de to skarpskytter, Erik Thorsteinsen Toft og Marcus Dahlin. Førstnævnte er den mest scorende ikke-straffekastskydende spiller i 888ligaen med 117 mål, mens Dahlin er den 10. mest scorende med 105 scoringer.

I ligasammenhæng har vi vundet fire af vores seneste fem opgør, og kigger man tilbage i tiden har vi traditionelt set et godt tag på morgendagens modstander. De seneste fem indbyrdes opgør har vi trukket os sejrrigt ud af, mens vi har taget sejren de seneste ti kampe, der er spillet i Aalborg.

Det betyder selvfølgelig ingenting, når der fløjtes til start i morgen, men vi håber naturligvis, at vi kan udbygge den gode stime mod Mors-Thy. Det vil vi også gå efter, og målet med kampen i morgen er at tage sejren og to vigtige point, der skal holde os inde i kampen om top4 og derved point med videre til slutspillet.

Opgaven bliver dog ikke nem, og gæsterne vil utvivlsomt ligeledes gå efter pointene. Du kan stadig nå at sikre dig billet til kampen og støtte drengene i lokalbraget på tætteste hold. Køb din billet her.

Kampen starter kl. 19.30 og dømmes af Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere