Jutlander Bank ny hovedsponsor i Aalborg Håndbold

- 30/01/14
Jutlander Bank bliver med omgående virkning og frem til sommeren 2016 hovedsponsor i Aalborg Håndbold.  Jutlander Bank, der er en fusion mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro, indgår dermed i Aalborg Håndbolds hovedsponsor-gruppe sammen med Neas Energy og Det Faglige Hus.
 
- Jutlander Bank og Aalborg Håndbold er et godt match. Vi lægger vægt på de samme værdier og er baseret på lokal nærhed. Samarbejdet giver os en unik platform til at markedsføre Jutlander Bank og bl.a. give vores kunder mulighed for store oplevelser ved kampene i Gigantium, hvor der altid er en fantastisk stemning, siger bankdirektør Poul Damgaard, Jutlander Bank.

- Som seertallene for det netop afsluttede EM i Danmark viser, har herrehåndbolden rigtigt godt fat i familien Danmark, og det vil vi bygge videre på til fordel for vores kunder i et aktivt samarbejde med Aalborg Håndbold, supplerer bankdirektør Per Sønderup, Jutlander Bank.
 
Hovedsponsoraftalen mellem Jutlander Bank og Aalborg Håndbold ligger i naturlig forlængelse af samarbejdet, der blev indledt i efteråret 2013.
 
- Vi glæder os til at udbygge samarbejdet med Jutlander Bank og er stolte over at byde dem velkommen som hovedsponsor i Aalborg Håndbold. Både vi og Jutlander Bank har store forventninger til samarbejdet, som strækker sig frem til sommeren 2016. Jutlander Bank er en regional bank med stærke nordjyske værdier, og vi ser frem til et aktivt og langsigtet samarbejde. Desuden er aftalen med Jutlander Bank med til at give Aalborg Håndbold et solidt økonomisk grundlag for fremtidens drift med en stærk hovedsponsor-gruppe, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere