Kæmpe finale-fest på torsdag

- 22/05/17
- Når man spiller en DM-finale, er det en stor festdag for os alle, og det skal alle mærke, når de træder ind i Jutlander Bank Arena på torsdag.

Direktør Jan Larsen kunne i sidste uge glæde sig over, at finalen, der spilles på torsdag kl. 16.10, var udsolgt på godt et kvarter. Tæt på 5.000 tilskuere er klar på lægterne, klar til en fest og til at bakke de rød-hvide drenge op, så vi napper sejren og dermed første stik i finalen mod Skjern Håndbold. En finale, der spilles over bedst af tre kampe.

Nu glæder direktøren sig til den store finale-fest. 

- Vi sætter alle sejl med underholdning i foyeren, i Carlsberg Cafeen og omkring selve kampen. Det er fjerde gang på syv sæsoner, vi er i finalen, og indtil har det resulteret i to danske mesterskaber. Vi er som klub stolte af at have opnået at komme i fire finaler på forholdsvis kort tid, siger Jan Larsen, der også glæder sig over, at de to klub-legender, Kristian Kjelling og Håvard Tvedten har meldt deres ankomst til finalen, hvor der er mulighed for at møde dem i Carlsberg Cafeen.

- Opbakningen er kolossal, og vi har aldrig tidligere oplevet så stor efterspørgsel og interesse for at se vores kampe i Jutlander Bank Arena. Det varmer mit gamle håndboldhjerte, og vi er dybt taknemmelige, siger Jan Larsen.

Dørene åbnes kl. 13.00, og spisningen i Carlsberg Cafeen begynder kl. 14.00. Du kan fortsat bestille spisning her på www.aalborghaandbold.dk

Der er returkamp i Skjern søndag 28. maj kl. 16.10, og hvis der ikke er fundet en vinder af to kampe, spilles tredje finale mandag 5. juni kl. 16.10 (2. pinsedag) i Jutlander Bank Arena.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere