​Kæmpe håndboldfest venter i weekenden

- 14/03/19

I den kommende weekend afvikles Santander Final4 i Jyske Bank Boxen, og vi kan i Herning se frem til en af årets helt store håndboldbegivenheder, hvor vi skal forsøge at hente klubbens første pokaltriumf.

Det er 6. gang på 8 år, vi er en del af Final4, men vi har altså stadig til gode at stå øverst på sejrsskamlen. Det skal dog være i år, hvor vi sammen med cirka 500 Aalborg tilhængere på lægterne skal forsøge at hive guldet med hjem til Aalborg.

- Vi er stolte over igen at være en deltagerne i denne store håndboldbegivenhed og glæder os til at være en del af weekendens store håndboldfest i BOXEN, siger direktør Jan Larsen.

- Det varmer mit nordjyske hjerte, at op mod 500 Aalborg tilhængere vil tage den lange tur til Herning for at støtte os, slutter Jan Larsen.

Vi vil naturligvis gerne opfordre alle til at komme klædt i rødt – der er også fortsat plads til flere røde trøjer i vores afsnit, så hvis du endnu ikke har sikret dig din billet til weekendens brag, kan du nå det lige her.

Billetten er gældende til begge dage. Den første kamp lørdag er semifinalen mellem Århus Håndbold og Skanderborg Håndbold kl. 13.30, mens vi møder Bjerringbro-Silkeborg kl. 16.00. Om søndagen spilles bronzekamp og finale henholdsvis kl. 13.30 og 16.00.

Har du allerede sikret dig din billet, vil vi anbefale jer at blive klædt ordentlig på og læse dette dokument med praktisk information.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere