Kæmpe udfordring venter i Ungarn

- 03/11/17

Spillerne er i dag rejst mod Ungarn. I morgen kl. 17.30 venter en opgave af de helt store, når der fløjtes til kamp mod Telekom Veszprém HC i VELUX EHF Champions League.

Veszprém er en klub fra den allerøverste hylde, når det kommer til international håndbold. Hidtil i denne sæson har de fortsat ikke tabt en kamp. I den hjemlige liga topper man tabellen med 16 point efter otte kampe og en målscore på svimlende 278:150.

I VELUX EHF Champions League har ungarerne ligeledes fået en forrygende start. Efter fem kampe har de spillet sig til ni point, og de topper dermed Gruppe B et point foran Paris Saint-Germain og SG Flensburg-Handewitt.

Holdkortet er da også skræmmende stærkt for morgendagens modstander, Veszprém. Det tæller bl.a. spillere som Mate Lekai, Laszlo Nagy, Mirko Alilovic, Momir Ilic, Dragan Gajic, William Accambray og Kent Robin Tønnesen.

På papiret må vi derfor se os overmatchet, men det er heldigvis ikke der, kampene bliver afgjort. Vi tager til Ungarn med troen på, at vi kan levere den store overraskelse - selvom vi ved, det bliver en kæmpe udfordring, når Veszprém står på den anden side i egen hule.

Vi har fået en godkendt start på Champions League-gruppespillet med fint spil i store perioder af turneringen. Det har dog kun resulteret i to point, og vi er derfor placeret sidst i gruppen med et point op til Kiel og Celje. I vores tidligere udekampe har vi været tæt på at tage overraskende point, men i slutminutterne måtte vi se os slået af Flensburg og Kiel efter ellers at have leveret flotte præstationer.

Du kan følge vores kamp for at levere overraskelsen ude mod Veszprém direkte på DR2 med kampstart kl. 17.30 i morgen, lørdag. Opgøret dømmes af Miljan Vesovic og Novica Mitrovic.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere