Kampe mod to stærke tyske hold i reduceret udgave

- 09/08/13
Torsdag formiddag satte liga-holdet kursen mod Bremen i Tyskland med ankomst i aftes. Dagen i dag har stået på træning, og lørdag kl. 16.00 gælder det "semifinalen" i mini-turneringen i Bremen mod SG Flensburg Handewitt.

Søndag venter kamp mod enten Lemgo eller Melsungen, begge hold fra Bundesligaen. De to tabere mødes kl. 14.00, mens vinderne spiller kl. 16.00 søndag.

Nikolaj Jacobsen måtte efter onsdagens test-kamp mod Skanderborg tage afsked med de tre U 19 landsholdsspillere, Nicolai Nygaard Pedersen, Simon Hald og Christian Jensen, for de næste tre uger, mens de er til VM i Ungarn. Tobias Aren og Marcus Mørk er ude i længere tid med skader, mens Jacob Bagersted og Stig Bugge begge blev skadet ved tirsdagens træning.

- Jeg håber, at Bagersted kan spille lidt med i weekenden, og hans delvisse fravær gør, at vi forsøger os med alternative forsvars-opstillinger. Stig Bugge kan definitvt ikke spille nogen af kampene hernede,  siger Nikolaj Jacobsen i telefonen fra Bremen.

- Vi piver ikke og spiller med de spillere, der nu engang er, og ser det positive i at få to gode kampe i benene. Resultaterne er ikke afgørende, men jeg ser mere på, om de ting, vi aftaler og prøver af, også lykkes og giver erfaringer, vi kan tage med hjem, siger Nikolaj Jacobsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere