​Kappelin klar til at svede for Aalborg Håndbold

- 19/06/13
Den 29-årige svenske målmand, Richard Kappelin, har efter  flere sæsoner i spansk håndbold og det seneste halve år i tropiske Qatar igen sat fødderne på skandinavisk grund. Klar til at tørne ud for Aalborg Håndbold - og de første svede-ture under Nikolaj Jacobsens kommando fra træningsstarten 17. juli. 

- Dejligt at være hjemme i Skandinavien igen. Jeg er klar over, at vi her skal træne hårdere for at komme til at svede, men det glæder jeg mig til. Jeg har haft nogle gode år i Aragon  i den spanske liga og senest i Qatar, men svensk og dansk håndbold ligner mere hinanden i spillestil og måden at gribe f.eks. træningen an på, siger Richard Kappelin, der benytter sommeren til at flytte til Aalborg.  
Kappelin afløser sin landsmand, Johan Sjöstrand, i målet i Aalborg Håndbold og bliver makker med Ole Erevik.  

- Jeg glæder mig til at spille i den danske liga, som er meget stærk. Jeg kender flere af de svenske spillere på holdet og har hørt meget positivt om den fantastiske opbakning, der er til håndbolden i Aalborg Håndbold med mange tilskuere og super-stemning til kampene i Gigantium, siger Richard Kappelin. 

Kappelin har i mange år været en af de bedste svenske keepere. Han er noteret for en række U-landskampe og blev verdensmester med U 21-landsholdet i 2003.  Han blev svensk mester med Alingsås i 2004 og 2009, ligesom han i både 2004 og 2009 blev kåret til bedste målmand i den svenske liga. 
Efter flere sæsoner i Aragon i Spanien, skiftede han ved årsskiftet til Al Gharafa i Qatar, da den spanske klub kom i økonomiske vanskeligheder. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere