Kaptajn Bagersted: Der skal to point på kontoen mod Skive

- 08/09/13
Nu er det slut med nederlag på et mål. Tre nederlag på stribe på et enkelt mål - mod Århus Håndbold, HC Midtjylland og KIF Kolding København. 

Mandag kl. 19.30 venter første hjemmekamp i ligaen, hvor modstanderen er Skive fH. Anfører Jacob Bagersted er ikke i tvivl: 

- Vi skal vinde over Skive og have de første to point på kontoen. De tre nederlag har været en blanding af, at vi ikke har været skarpe nok og heller ikke har haft marginalerne med os. Vi er et bedre hold end Skive, og selv om vi havde problemer med dem i begge kampe i sidste sæson, så skal vi vinde. 

Skive fH, der træner af den tidligere ungdomstræner i Aalborg Håndbold, Simon Sørensen, reddede livet i ligaen efter tætte kvalifikationskampe og har skiftet en del ud på holdet. Skive fH indledte sæsonen med et nederlag mod Skjern i en kamp, hvor Skive fulgte Skjern til dørs i de første 30 minutter. 

Veteranen Henrik Jepsen er ny i målet hos Skive, og nye er også playmakeren Stefan Nielsen fra Viborg HK og talentet Anders Mose fra Team Tvis Holstebro. Ellers er Nickolei Jensen og Marius Hovde Andersen de farligste i bagkæden - Christoffer Chichoz binder forsvaret sammen og huserer på stregen. 

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har fortsat spørgsmålstegn ved playmaker Morten Slundt, mens det er definitivt, at Tobias Aren, Marcus Mørk og Stig Bugge er ude med skader. 

Kampen fløjtes i gang mandag kl. 19.30 i Gigantium af Jørn Thomsen og Lars Bjerregaard. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere