KIF Kolding og BSV venter i de næste to kampe

- 23/09/12
Nederlaget i Team Tvis Holstebro i tirsdag er lagt bag os. Evalueret og snakket igennem af trænere og spillere, og fokus er nu rettet mod de to kommende kampe, der kommer med kun fire dages mellemrum. 

En kamp ad gangen, og der bliver rigeligt at se til på lørdag kl. 17.10 , når TV 2 blænder op for Super Matchen, hvor KIF Kolding tager deres nye hjemmebane i Brøndby-Hallen i brug for første gang. Sydjyderne gjorde det grimme ved Skjern Håndbold i lørdagens kamp og vandt 30-19 og viste flot spil i begge ender af banen. Aggressivt og offensivt forsvar og med KIm Andersson i hopla i angrebet. 

- Vi har haft nogle gode træninger siden nederlaget i Holstebro. Træninger med god intensitet og højt tempo, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Vi ved, at vi skal spille op til vort allerbedste for at vinde i København på lørdag, men flere af spillerne på holdet ved jo af erfaring, at det kan lade sig gøre i kraft af sejren over AG København derovre sidste år.  Det giver selvtillid, og vi har så mange erfarne spillere, at vi nok skal være, når det gælder mod Kim Andersson og co. 

- Det bliver 60 minutter med fuld knald på, og vi skal være kyniske og udnytte alle de muligheder, vi får, for der skal nok komme momenter for os. 

På web-tv her på siden kan du også læse Mads Mensah Larsens kommentarer til gensynet med sin tidligere hjemmebane, og hvordan det skal gribes an. 

Når kampen i København er spillet på lørdag, er der kun fire dage til hjemmekampen mod et andet af de forventede tophold i ligaen, nemlig Bjerringbro-Silkeborg, som vi for knap en måned siden besejrede 25-19 i Super Cup i Gigantium. 

Et barskt udlæg i turneringen med Skjern Håndbold, Team Tvis Holstebro, KIF Kolding og BSV i fire af de første fem kampe i ligaen. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere