Kjelling før Norges første EM-kamp: Afgørende i aften

- 16/01/12
Så er det kl. 18.10 i aften, Norge indleder EM-slutrunden i Serbien - med Robert Hedin som landstræner og med Ole Erevik og Håvard Tvedten som to af profilerne på holdet.

Imens sidder en anden af profilerne, Kristian Kjelling, hjemme i Aalborg igen, efter at han for 14 dage siden pådrog sin en skade i baglåret i en testkamp mod Egypten. Aftenens modstander for Norge er Slovenien - på onsdag venter Island og fredag gælder det Kroatien. Tre ud af de fire hold går videre til mellemrunden.

- Vi skal vinde i aften for at gå videre, siger Kristian Kjelling. Sidst vi spillede mod Slovenien var en test-kamp i Gigamtium i Aalborg, og her vandt vi, men et er træningskampe, noget andet når det gælder. Vi skal stå stærkt i forsvaret, have mange redninger og løbe kontraer. Lykkes det, så vinder vi.

- Taber vi til Slovenien, ser det vanskeligt ud. Vi har det altid svært mod Island, og Kroatien er som regel i en klasse for sig selv.

Kristian Kjelling har siden hjemkomsten til Aalborg for en uge siden været i daglig behandling hos klubbens fysioterapeut, og det går planmæssigt frem.

- Jeg håber snart at få lov til at løbe igen, og jeg er helt sikker på at være klar til Final4 i Gigantium lørdag 4. februar og søndag 5. februar. Her skal vi besejre Nordsjælland i semifinalen og forhåbentlig gentage sejren over AG København i en forrygende finale. Vi skylder vort store hjemmepublikum sejre, siger Kristian Kjelling.

Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere