Kjelling, Tvedten og Erevik i fire landskampe for Norge

- 08/05/12

Få døgn efter at have været i kamp for os som cheftræner har Robert Hedin i sin egenskab af norsk landstræner udtaget de norske spillere, der i de første 10 dage af juni skal igennem et hårdt program for det norske landshold.

Ikke uventet er Kristian Kjelliong, Håvard Tvedten og Ole Erevik udtaget til truppen, der først skal en tur til Moskva for at møde Rusland i to kampe 1. og 2. juni. Efter hjemkomsten fra Rusland gælder det træning hjemme i Norge op til de to vigtige VM-kval-kampe mod Ungarn - først 10. juni i Vezprem og derefter returkamp 16. juni i Spektrum i Oslo.

De tre spillere er blandt de mest rutinerede i Hedins trup. Håvard Tvedten er noteret for 193 A-landskampe og 757 mål. Kristian Kjelling har spillet 152 A-landskampe og scoret 588 mål, mens Ole Erevik har vogtet målet i 137 A-landskampe.

Hedin har samtidig udtaget en trup til sit bobler-landshold og her optræder Morten Nergaard, der næste sæson er makker med Erevik hos os.  Bobler-landsholdet skal træne sammen med A-landsholdet i dagene op til VM-kval-kampene og desuden spille to landskampe mod Polen.
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere