​Klar, Parat, Slutspilstart!

- 16/04/19

Slutspillet er over os. Jagten på en semifinaleplads skal indledes, og det starter onsdag aften kl. 18.30 med en udekamp mod SønderjyskE.

26 grundspilskampe er veloverstået, og onsdag tager vi altså hul på den afgørende fase af sæsonen i Herre Håndbold Ligaen.

Med grundspillets førsteplads følger to point og et forspring fra start i slutspilspuljen – et forspring, som vi er klar til at fastholde og udbygge fra første fløjt i slutspillet.

Vi kommer med masser af momentum efter otte sejre på stribe, og det er vi opsatte på at fortsætte, så vi kan få den ønskede start på slutspillet.

Sønderjyderne kommer dog også ind til slutspillet med masser af momentum. De har hentet fem point i de sidste fire kampe i grundspillet, og de fik i absolut sidste øjeblik kæmpet sig til en plads blandt ligaens otte bedste.

Og der venter med garanti et veloplagt sønderjysk publikum, der er klar til at skyde påsken i gang med et brag – og støtte hjemmeholdet i forsøget på at åbne slutspilspuljen op på vid gab efter første runde.

Det bliver dog ikke uden kamp fra vores tilhængere. Tæt på 100 nordjyder tager nemlig turen sydpå, og de vil med sikkerhed yde en stor opbakning til vores drenge, når vi skal forsøge at fordoble pointantallet i slutspilspulje 1.

Selvom du ikke er på plads i Broager Sparekasse SKANSEN, har du fortsat mulighed for at følge onsdagens åbning på slutspillet. Kampen sendes nemlig live på TV2 Sport, mens du som altid også kan følge kampen spil for spil på tophåndbold.

HUSK at vores første slutspilshjemmekamp er onsdag 24. april kl. 20.30 mod Skjern Håndbold. Køb billet til denne kamp, og se vores øvrige hjemmekampe, lige her. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere