Klar til anden halvdel: Udekamp i Skjern onsdag kl. 18.30

- 01/12/15
Så er vi klar til anden halvdel af turneringen - og vi indleder onsdag kl. 18.30 på udebane mod formstærke Skjern Håndbold, der ud over at toppe i ligaen også går fra sejr til sejr i Champions League.

Vi kommer med en frisk sejr på 32-28 i EHF Cuppen i St. Gallen i Schweiz, men har haltet en del både spillemæssigt og resultatmæssigt i ligaen i de seneste uger.

Vi indledte ligaen i denne sæson med en sejr på 28-24 over Skjern i Jutlander Bank Arena 28. august, og spoler vi tiden tilbage til december sidste år, vandt vi 24-23 i Skjern.

- Skjern har gjort det flot hidtil i denne sæson, men vi tror på, at vi kan vinde i morgen, siger cheftræner Jesper Jensen. Det er to hold, der kender hinanden ud og ind, så det bliver dagsformen, der bliver afgørende.

Kampen i Skjern er den første af fem vigtige kampe i ligaen i december. Foruden kampen i morgen venter hjemme mod Mors-Tbhy Håndbold fredag 11. december, ude mod Århus Håndbold torsdag 17. december, ude mod Ribe-Esbjerg mandag 21. december og hjemme mod Skanderborg Håndbold mandag 28. december.

Kampen i morgen i Skjern spilles kl. 18.30 og dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding. Du kan se kampen direkte på TV 2 Sport.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere