Klar til kvartfinalen i Santander Cup

- 23/08/17
Vi er klar til kvartfinalen i Santander Cup. Vejen blev banet efter en sikker sejr på 27-21 efter føring på 12-11 ved pausen. 

Trods en tæt kamp i de første 50 minutter - dog med os i front hele tiden - blev det en sikker sejr, hvor vi var klart bedst, da det hele skulle afgøres. Forsvaret holdt hjemmeholdet væk fra scoringer, og Aggefors stod flot i målet, specielt i 2. halvleg. 

Når de første 50 minutter blev tæt, skyldtes det primært, at vi begik tekniske fejl, når vi havde chancen for at bringe os afgørende foran. 

Martin Larsen, der var tilbage efter tre ugers pause, benyttede de første 30 minutter til at spille sig varm i, og efter pausen scorede han fem mål. Kroaten Lovro Jotic viste flotte takter i angrebet og tegnede sig for fem mål og en del assist. 

Han blev efter kampen fortjent kåret som kampens spiller. 

Lodtrækningen til kvartfinalen i Santander Cup finder sted på tirsdag i forbindelse med Super Cup i Roskilde. Netop Super Cuppen mod Skjern Håndbold er vores næste kamp - tirsdag 29. august kl. 20.30 - en kamp, der kan ses på TV 2 Sport. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere