​Klart nederlag i Paris

- 02/11/19

Vi kom fint fra start i dagens udekamp mod Paris Saint-Germain. Efter 20 minutters spil var kampen helt lige, men derfra ramte vi en dårlig periode, som vi aldrig rejste os fra. I stedet endte det i et klart nederlag på 24-37.

Fra kampens start kom vi ud fyldt med energi og vilje og matchede hjemmeholdet fra første fløjt. Det var en tæt åbning på kampen, hvor ingen af mandskaberne kunne få skabt et hul – sådan forløb det i hvert fald de første knap 20 minutter.

På dette tidspunkt er stillingen 9-9. Vi løber herefter ind i to 2-minutters udvisninger, et brændt straffekast og flere 50-50 episoder, der ikke går vores vej i den resterende del af første halvleg. 

PSG-mandskabet udnyttede dette særdeles kynisk, og i stedet for en tæt affære havde de skabt sig en pauseføring på 18-11.

Efter pausen var det PSG, som fortsatte med momentum. De satte de tre første scoringer i anden halvleg i kassen, og punkterede reelt kampen tidligt efter anden halvlegs start frem mod deres 13-måls sejr.

I kampens begyndelse fandt vi gode løsninger og hamlede op med hjemmeholdets fysisk og intensitet. PSG-mandskabet slap dog aldrig foden fra speederen, og vi formåede ikke at sætte en stopper for det store tryk, som de satte os under.

Angrebsmæssigt fik vi også sværere ved at finde de rette løsninger, mens vi samtidigt manglede den fornødne kynisme til at gøre dagens kamp spændende.

Vi skal nu hurtigt se frem ad og finde tilbage på rette spor. I næste uge venter nemlig to vigtige hjemmekampe i Jutlander Bank Arena, hvor vi er yderst opsatte på at slette det dårlige indtryk, som vi har leveret i denne uge.

På onsdag gælder det topkamp i den hjemlige Primo Tours Liga mod Ribe-Esbjerg HH, mens vi søndag slår dørene op til VELUX EHF Champions League mod FC Barcelona. Køb din billet til disse kampe her.
 
MATCHFACTS:
 
Målscorere for Paris Saint-Germain:
Mikkel Hansen 6, Sander Sagosen 5, Luka Karabatic 5, Benoit Kounkoud 4, Nedim Remili 4, Viran Morros 4, Luc Abalo 3, Kamil Syprzak 2, Nikola Karabatic 2, Sadou Ntanzi 1, Dylan Nahi 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Benjamin Jakobsen 5, Janus Smarason 4, Tobias Ellebæk 3, Sebastian Barthold 2, Mishels Liaba 2, Mark Strandgaard 2, Mads Christiansen 2, Henrik Møllgaard 2, Rene Antonsen 2. 

Redninger:
Rodrigo Corrales: 13/36 (36 %)

Mikael Aggefors: 8/40 (20 %)
Søren Brunsborg: 1/3 (33 %)
Udvisninger:
Paris Saint-Germain: 4 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.

Dagens tilskuertal i Stade Pierre de Coubertin var 2.500. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere