KLASSE !!!

- 23/02/17
Efter det første kvarter lignede det langt fra en massakre af HC Midtjylland. Midtjyderne førte 8-6, men vi fik vendt billedet og kom foran med tre mål ved pausen. 16-13.

Otte minutter senere stod der 24-13 på måltavlen. Aggefors strålede i målet, forsvaret dækkede godt, og vi piskede frem ad banen og scorede gang på gang.

Modløsheden bredte sig hos HC Midtjylland, og selv om Aron Kristjansson bragte alle spillere i aktion,  øgede vi føringen frem mod kampens slutning.

Klasse - hverken mere eller mindre - dækker over indsatsen i den bedste halvleg, vi har spillet i Jutlander Bank Arena i mange sæsoner.

I målet spillede Mikael Aggefors en fantastisk kamp, da han først kom i gang fra midten af 1. halvleg, og han reddede den ene store chance efter den anden. Gæsterne misbruge også alle deres tre straffekast - en redning af Aggefors og to x stolpe ud.

Næste opgave er næste torsdag 2. marts, hvor vi spiller på udebane i Søften ved Aarhus i landspokalturneringen mod Team Favrskov. Næste kamp i 888ligaen er i Esbjerg mandag 6. marts.

Sejren betyder, at vi trækker fra i toppen af ligaen og er på fornuftig kurs med seks runder tilbage i grundspillet.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere