Klasseforskel, da vi trak fra i 2. halvleg på Mors

- 26/11/11
Forsvaret lukkede af - Ole Erevik og Søren Pedersen i de sidste 10-12 minutter af kampen lukkede af - og så kom vi ellers med så hårdt et tryk mod hjemmeholdet i de sidste 30 minutter, at vi ikke efterlod spor tvivl om udfaldet. Sikker sejr på 33-23 - og dermed punktum for første spillerunde i ligaen, hvor vi nu har mødt alle hold.

En fortjent sejr skabt på en god holdindsats. Fight og koncentration, periodevist godt spil og højt tempo i 2. halvleg - det var opskriften på sejren.

Vi lagde bedst ud og kom foran 3-1, 8-4 og 11-6, men i den sidste del af 1. halvleg manglede vi tempo i spillet, og det benyttede hjemmeholdet til at komme tættere på inden pausen, hvor vi sluttede med to spillere vist ud. Vi førte 15-13 ved pausen.

Vi indledte anden halvleg med bange anelser med de to spillere vist ud, men vi klarede perioden 0-0 - og derfra gik det kun en vej for os. Ole Erevik og forsvaret som pynten helt af hjemmeholdet, og i kontrasen fik vi lagt et hårdt tryk i hele banens bredde, og der blev scoret sikkert.

Der var come back til Johan Jakobsson, der spillede 2 x 10 minutter, og blev i resten af kampen fint erstattet af Martin Larsen. Cheftræner Robert Hedin benyttede også den sidste del af kampen til at skifte flittigt ud, så flere af de unge spillere fik minutter på banen.

Vi kan se frem mod hjemmekampen næste fredag i Gigantium, hvor vi skal have revanche mod Viborg HK.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere