Kneben sejr hevet i land i Lemvig efter meget tæt kamp

- 08/03/15
Det gav to point, men det holdt meget hårdt efter en kamp, hvor vi var bagefter det meste af tiden, og kun sikrede os de to point på god forsvarsindsats i 2. halvleg og godt spil af Søren Westphal i målet.

Sejren betyder, at vi nu kun mangler to point i de sidste to kampe i grundspillet for at sikre os andenpladsen i ligaen og dermed få to point med over i slutspillet.

Vi kom foran 3-0 i løbet af de første tre minutter, men så gik vi i stå. Vi fulgtes ad til 8-8, men derfra førte det hårdt arbejdende hjemmehold, og de gik til pausen med en fortjent føring på 15-14.

Hjemmeholdet kom foran 17-15, men vi kom op ved 20-20 efter 13 minutter. Her fik hjemmeholdet en to x to minutters udvisning, men vi formåede ikke at udnytte de fire minutters overtal. Perioden sluttede 0-0, og vi kom derefter bagud 21-20 med otte minutter igen.

Det blev Lemvigs sidste mål. Sander Sagosen udlignede til 21-21 med syv minutter igen. Godt tre minutter ført id scorede Håvard Tvedten sejrsmålet på vort eneste straffekast i hele kampen.

De sidste minutter var nervepirrende, men ingen af holdene formåede at score.

To point var i hus. Næste opgave er i Jutlander Bank Arena på onsdag 11. marts kl. 19.30 mod Ribe-Esbjerg HH.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere