Knebent nederlag efter dårligt forsvarsspil og mange tekniske fejl

- 01/10/14
Vi løb ind i endnu et nederlag på udebane, da oprykkerne fra HC Midtjylland vandt 27-26 på egen bane efter 14-14 ved pausen. Bortset fra en periode midt i 1. halvleg, hvor vi kom foran 11-8,  haltede vi bagefter hele kampen, og der var ikke noget at indvende mod sejren til Herning-holdet. 

Alligevel var vi tæt på at få point ud af en slutspurt i de sidste 12 minutter, hvor vi scorede seks mål i træk og gik fra bagud 24-18 til 24-24 med seks minutter igen. Glæden varede dog kort, for så scorede hjemmeholdet tre mål i træk, og med 27-24 med godt tre minutter igen var nederlaget en kendsgerning. 

For første gang i denne sæson havde vi store udfordringer i defensiven, og det gjorde arbejdet vanskeligt for de to målmænd. I angrebet begik vi en række tekniske fejl, og det gav lange perioder, hvor vi ikke scorede og lod hjemmeholdet have initiativet. 

Vi blev ramt af fem udvisninger mod hjemmeholdets to - flere af dem meget hårdt dømt, og perioderne i undertal blev dyre for os.

Olafur Gustafsson fik come back i forsvaret i løbet af 2. halvleg, men vi måtte fortsat spille uden Sander Sagosen og de langtidsskadede Markus Mørk og Martin Larsen. 

Trods nederlaget var der dog  bedre takter end i Aarhus sidste onsdag, men langt til niveauet i Dunkerque i weekenden. Nu retter vi igen fokus mod Champions League, hvor vi søndag kl. 16.50 møder Kadetten Schaffhausen i Gigantium. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere