Knud Ronau: Jeg vil bare gerne spille håndbold

- 01/08/18

Vores nytiltrådte 20-årige stregspiller er i øjeblikket ude med en brækket knogle i foden, som han pådrog sig under juli måneds U20 EM-slutrunde.

I Danmarks anden kamp ved slutrunden skete episoden, der uheldigvis resulterede i en skade til Knud. Foran ham er nu fortsat 3-4 uger med foden i gips samt efterfølgende genoptræning

Skaden leder tankerne tilbage på sidste sæson, hvor han også måtte sidde ude fra start i sin første sæson med Nordsjælland Håndbold.

- Sidste år rev jeg min skulder af led ligeledes i forbindelse med EM. Der var jeg på samme måde ivrig for at komme i gang og vise, hvad jeg har at byde på. Men jeg må bare tage det, som det kommer og vise mig frem, når jeg igen er klar, siger Knud Ronau.

- I disse uger holder jeg mig i gang på anden vis, hvor jeg bl.a. fokuserer på skulderøvelser, svømmetræning og ellers diverse alternative træningsøvelser.

Der hersker dog ingen tvivl om, at vores 2,05 meter høje stregkæmpe allerhelst vil være på håndboldbanen.

- Min lyst til at komme i gang igen er en klar 10’er på en skala fra 1-10. Det føles skidt at misse fem kampe til EM og nu også opstart og træningskampe her i klubben – jeg vil bare virkelig gerne spille håndbold.

Knud kommer til at indgå i en stærk stregtrio, der også tæller René Antonsen og Magnus Saugstrup, og vores nye stregspiller er indstillet på at vise sit værd.

- Jeg er den unge og uprøvede i trioen, og jeg er klar til at lære fra de andre og vise mit værd. Jeg skal finde min rolle på holdet, suge til mig og så er min ambition på sigt at blive en bærende spiller i Aalborg, slutter Knud Ronau.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere