Køb et sæsonkort og få masser af fordele

- 28/08/18

Du kan fortsat nå at købe sæsonkort til den kommende sæson. Et sæsonkort giver dig adgang til samtlige Aalborg Håndbold-hjemmekampe samt et hav af fordele derudover.

Med et sæsonkort har du adgang til alle kampe i Herre Håndbold Ligaen inkl. en eventuel semifinale + finale, hvor du er garanteret din helt egen plads. Sæsonkortet giver også adgang til vores europæiske kampe i EHF Cuppen.

Som noget helt nyt i år får du som sæsonkortholder også 10% rabat i vores merchandisebod på samtlige produkter - inkl. vores helt nye specialdesignede og originale spillertrøje.

Du vil også i løbet af sæsonen få en invitation til et særligt afterparty med spillerne, som KUN er forbeholdt vores sæsonkortholdere.

Nyt til denne sæson er også muligheden for, at du nu kan betale dit sæsonkort i rater over 3 eller 6 måneder.

Ovenstående er blot nogle af fordelene ved et sæsonkort til Aalborg Håndbold. Du kan læse mere og sikre dig dit sæsonkort lige her.

Hvis du skynder dig, kan du nå at sikre dig din helt egen plads allerede til vores første ligakamp, som spilles på fredag 31. august mod SønderjyskE.

Har du spørgsmål til køb af sæsonkort, bedes du venligst kontakte os på telefon 96352030 eller på mail: info@aalborghaandbold.dk
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere