Køb mål- og/eller pointaktier i Aalborg Håndbold

- 13/10/17

Du har nu mulighed for at støtte klubben på en helt ny måde ved at købe mål- og/eller pointaktier. Du støtter samtidigt Aalborg Håndbold Support og får mulighed for at vinde fede præmier hver uge.
 
Konceptet er ganske simpelt. Du kan købe en aktie, og hver gang vi scorer eller får point, støtter du Aalborg Håndbold. Med en målaktie kan du støtte med ned til 35 øre, mens du ved en pointaktie kan støtte fra 6 kr. pr. point.

Men du støtter ikke blot klubben. 10 procent af indtægterne går nemlig ubeskåret til vores fantastiske fanklub, Aalborg Håndbold Support, og nærmere bestemt deres udebaneture. Derudover har du også mulighed for at vinde fede præmier, hvor der findes vindere hver uge. Du kan bl.a. vinde spisning med spillerne, et eksklusivt guldbillede, VIP-billetter og meget mere.

Du kan støtte via maalaktier.dk/aah, og der er god grund til at være hurtigt ude af startblokken. Vi giver nemlig ganske gratis en eksklusiv Aalborg Håndbold udebanetrøje, der ikke kan købes nogle steder, til de første 100, som køber mål- og/eller pointaktier. Udebanetrøjerne vil blive leveret i uge 49.

Læs mere og køb dine aktier her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere