Køb Power Meal hos Burger King og støt Aalborg Håndbold

- 31/08/11
Aalborg Håndbold har indgået et samarbejde med burgerkæden Burger Kings to restauranter i Aalborg. Det går ud på, at Burger King fra i morgen torsdag sælger burgeren Power Meal i restauranterne i Østerågade og på Nibevej i Aalborg, og for hver Power Meal, der sælges, går fem kroner til Aalborg Håndbold.

- Vi er stolte over, at så stor en virksomhed som Burger King vil samarbejde med os, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. Samtidig er det en sjov og anderledes markedsføring af herrehåndbolden i Aalborg, og vi markerer premieren på salget i morgen, torsdag 1. september, med at udlove to x 25 billetter i hver af de to restauranter i Aalborg til vores vores kamp i ligaen, onsdag 7. september kl. 19.30 mod Nordsjælland.

- Vi ser frem til et spændende samarbejde med Aalborg Håndbold. Vi ved, at interessen for herrehåndbold er meget stor i Aalborg og hele Nordjylland, så derfor har det været naturligt for os at indgå samarbejdet med Aalborg Håndbold. Vi hå¨ber på en kanon-sæson for både Aalborg Håndbold og salget af Power Meal, siger restaurantchef Benjamin Melchiorsen, Burger King.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere